Oběd
Anotace: Takhle bych si představoval svůj oběd.
Oběd
Já vám ale vážně nevím,
dnes tu pizzu špatně trávím,
každý říká,ty se nemáš,
příště si dej radši guláš.
Háček vám v tom nevězí,
dám si vývar hovězí,
velký kousek řízečku,
brambor plnou misečku.
A svíčkovou se šesti,
jídlo je mou neřestí,
dušenou však mrkvičku,
nerad ani trošičku.
Kousek chleba s teplým bokem,
všechno zapít dobrým mokem,
po tom všem,si trochu říhnout,
do postele jít si lehnout.
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, rybka
Komentáře (2)
Komentujících (2)