Carpe diem
slunce vykouklo ven
obloha je čistá
po měsíci ani památka
dny sviští rokem
den za dnem
sedmkrát v týdnu
a fňukají že jsou krátké
záře ozařuje město
kde nikdo už nespí
všichni makaj
jen sem tam někdo píše
v azurovém oblaku
všichni rádi den
protože v noci se bojí
že vyskočí bubák
když smrtka si
brousí kosu
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Šípková Růženka, Anděl, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)