Oči jak studánky
modrým se tak říká
někdy jsou studené
raděj se jich zříkám
když chladno čiší z nich
špatné v srdci děje
zamrzá na rtech smích
láska bez naděje...
oči jako studánky
které svítí do dálky
dobrotou a vřelostí
pohladí kolem něžností
pak ledy tají
to pak nejeden muž je v háji...:-)
05.02.2018 22:01:59 | Danger