Bylo to jasné jak černá na bílém pozadí
Že před tebou s oblečením svléknu
I cár kůže
Ty jsi mi prohlédl
Jednotlivé mezery mezi žebry
Do každé jsi strčil prsty jestli se ti
nezdá
Do každé jsi foukl lechtalo to
S převahou jsi řekl: A ještě jsme hodně rozdílní ve stylu oblékání
nemyslíš?
Já ale budu chodit klidně nahá
jestli mi takto
budeš
blíž.