Zima
Anotace: Mé méně oblíbené roční období.
Zase zima.
Ráno jsem se opět nakrk,
sníh mi zase padal za krk,
na silnici samá břečka,
je to humus,no a tečka.
Nepřichází žádný mráz,
jenom ten sníh,zas a zas,
ometat ho z auta,
když ne tak hrozí pokuta.
Zastávám tu tento názor,
na náledí dejme pozor,
zamrznutá velká louže,
docela to na ní klouže.
Začínám se trochu bát,
v koloně zas budu stát,
na silnici pořád hleďme,
pomaleji radši jeďme.
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)