Ještě hloub
Aby bylo veselo,
koupíme si pomelo.
Loupy, loupy, loupy, loup,
dužina je ještě hloub.
Tvé otázky na tělo,
chceš to, co se nesmělo.
Houpy, houpy, houpy, houp,
přitlač, ať jsi ještě hloub!
Celkem nám to prospělo.
Rukou otři mi čelo.
Koupy, koupy, koupy, koup,
potopím se ještě hloub.