Velikonoční
Anotace: Už mě nebavilo každej rok ze sebe chrlit hody,hody, doprovody, tak sem si složil vlastní hodovačku :o/
Dnes sa slaví Velkonoce,
holky létajů po lůce,
kluci zaňmi s chótkama,
sešlehat je prótkama.
Koledujů o kraslice,
mašlu a trocha slivovice.
Holky rády rozdajů,
co klukům přichystajů,
však jim za to osud slíbí,
že do roka neuschnů.
Komentáře (1)
Komentujících (1)