Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: V závodě života o kapku štěstí doběh jsem poslední rozbil jsem pěstí.....

V závodě života
o kapku štěstí
doběh jsem poslední
rozbil jsem pěstí

zrcadlo

co mě to napadlo
mám smůlu
každé ráno
hledím vzhůru
zda mi mraky napoví
že jsem osel bláhový

když každý den

chytám rosu
do klobouku
a okrádám tím louku

pane skláři

řekni rose ať zas září
a já vidím v její tváři
smích

na lících

a pak spolu v peřejích
spácháme ten krásný hřích
Autor Michal Rohan, 23.01.2018
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Stela, Kapka, Anděl, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel