Chci
Já chci víc
než pár písmenek
několik fotek
virtuálních vzpomínek
chci víc
možná jsem sobec
možná ti to neumím říct
připadám si jak blbec.
Chci víc
nestačí mi virtuální hrátky
chci naději
doteky lásky
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)