bránit
políbila jsi mě
a zašeptala: ,,miluji tě,,
popřál jsem Ti
dobrou noc
a usnul s pohledem
na Tvoji
večerem
zklidněnou tvář
ve snu
jsem šel ulicí
a nahlížel do rozkvetlých zahrad
všude okolo to vonělo
a svítilo slunce
bylo to krásné
v jedné ze zahrad
jsem zahlédl
na dece
milovat se pár
zaskočen
poznal jsem Tebe
uřícenou a nahou
byla jsi s cizím mužem
s takovým tím
co bych si ho na ulici
ani nevšiml
nabízela jsi mu vášeň
a polohy
které jsem u Tebe
neznal
raněný jsem stál
a díval se
na vás
bolelo to
přesto jsem nemohl
odtrhnout pohled
zahlédla jsi mě
a skoro až vyčítavým pohledem
dalas mi najevo
že je to přirozené a krásné
styděl jsem se
že tam jsem
sténala jsi
a nerušeně pokračovala dál
bylo v tom něco
bezcitného
a tak samozřejmého
nedokázal jsem se bránit...
Přečteno 457x
Tipy 30
Poslední tipující: Iva Husárková, JSJ, Laika, Pamína, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba, Lioness, Jort, Amonasr, Anděl, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)