Oheň v láhvi
oheň v láhvi od vína
s každým douškem šlehne
vítr v kapse u kalhot
co zrychluje krok
tak nějak svižně
abych se po letech zase
honil s bouří o život
kličkoval mezi blesky
a chrlil plameny
do všech stran
jako tenkrát když
jsem měl čerstvých
osmnáct
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)