Veštba z dlane
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=aVF2us_4Zjo&list=RDaVF2us_4Zjo
Ak som sa z nej nepomiatol
vyveštiť si z dlane dám
na chrbte prinesiem cimbal
nezverím bôľ klávesám
jej hrdosť je ten ôsmy div
sveta, nárok má na obdiv
je tou, ktorá má to zhora
horľavý som napodiv
ak ma blesk aj nepodpáli
pery, čo ma nebozkali
vymaľujem v tom ošiali
tvorivý mám zápal
na palete červeň zhára
čardáš sa o krv postará
nadivoko krivky čmára
po dychu zalapal
ak je srdce samý šrám
utíši ho, čo načmáram
naň, ja nič jej nevytáram
prehluší hlas cimbal
tisíckrát! Tanec je môj brat
hudba sestra, od maestra
cigánskeho z puszty, hraj!
Z rezerv ber, na krytie strát
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)