vyvoláváš
negativ snů
chvění
jsi ozvěnou
chtění
hříšná myšlenka
milenecký šepot
v básni pot
navěky pohřbeni
ve verších
jsi nahá v klíně
bohémův jazyk líně
odřezáváš břímě
jako když kastrují
plnokrevné hřebce
jsi vánek v řezné ráně
vyprahlé rty
šepotají
v dobrém
i zlém