Z pruhovaných peřin
čouhal
černě nalakovaný
nehet
přišpendlen
na palci
v póze
jakoby žehnal
nám,
nevědomým.
Předstíral
důstojnost
patříc k noze
spoutané pruhy
netýkají se jej
pohlavní choroby -
(nesedá
na WC prkýnko)
nevzdychá
láskou -
(nemá srdce)
jen
za krkem
pachuť zadnice
co mihla se
žlutě svítící
lákala …
na které straně
vlastně
otevíráme
bibli ?