celý svět
bylo už k ránu
poslední hosté odešli
a byt
byl zase vzdušný
nechali jsme vše být
a ještě zůstali
v atmosféře noci
četla jsi mi své verše
já Tě viděl
byla jsi v nich nahá
tak odkrytá
v rádiu to válel
Jimmy Hendrix s kytarou
zavěsili jsme se do sebe
a pomalu
vtančili do nového dne
přitisknuti jeden k druhému
prodlužovali jsme
ten okamžik
pohrával jsem si
s Tvými vlasy
a Ty jsi mi šeptala
o pocitech
mohl jsem mlčet
a přemýšlet
proč jsem Tě potkal
žádoucím pohledem
kličkoval jsem Ti v pihách
ve tváři
pro Tvou krásu
postupně
pozbýval jsem rozumu
země se zachvěla
zatím
co
dotkl jsem se Tvých ňader
v hlubokých očích
zmizel Ti celý svět
a já
spolu s ním...
Přečteno 383x
Tipy 27
Poslední tipující: zelená víla, Iva Husárková, JSJ, Nikita44, odnikud, Lioness, Anděl, Fany, jondys, Kapka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)