Přeběhla jsem ti přes cestu
kočka na svých toulkách
otřela o nohu zapředla
naježila srst
a pak dlouho zabředla
ve smutku který
mě utopil jako kotě
potajmu ve tmě
jen oko zalesklo se a
bylo mrtvé.
Ani nedoufám, že jsem ti
přinesla smůlu.
ne.
už nepřeju nic, natož něco zlé.
Nikdy jsem neměla naturel kočky (okolnost občas tě
přinutí)
Vždycky jsem si přála - i když je to klišé
být spíš labutí
... přemýšlela jsem, co napsat, kočka je svá a nezávislá, to je hlavní, klidně může mít ušlechtilý krk labutě a být monogamní...
29.01.2018 20:37:31 | Philogyny1
přát si můžeš, záleží co cítíš že jsi... a kočky bývají nezávislé, hbité, intuitivní a moudré.
29.01.2018 20:24:56 | Laika