3 tepy
KULTURA
Tys chtěla chodit do divadla
Já zase do tmy do kina
Necudná ruka se Ti vkradla
kulturně smířená do klína..
ZIMOLEZ
Lásku jsme slíznuli z rampouchů
Schoulení v studeném zádveří
Tak už si nehraj na mouchu
Víš, že na plácnutí nevěřím..
HERBÁŘ
Na louce trhal jsem dřív květy různobílé
Teď ruce v klíně mám a dlouhá mi je chvíle
Vše, co teď trhávám, jsou stránky do herbářů
co skládal jsem já navzdory, vztahovým ochranářům..
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, gallatea, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)