Sklamání
Anotace: Báseň o sklamání a o velké bolesti....
zlob se na mně
lásko, jak chceš
ale zazvonil zvonec
pohádky je konec
konec všeho krásného a
všeho zlého, ale po tvém
boku stát už nemohu
NeboŤ máš jiného
jíného co ti lásku dává
a to mi lásko.....
....lámá
neboť si mi řekla:
"už nejsi první už je tu jiný"
Komentáře (0)