❤❤❤
v naškubané travičce
prohání se husy
mávám mojí babičce
a posílám jí pusy
naštípám jí dříví
na malinká párátka
ona mi pak slíbí
krmit žlutá kuřátka
do země nahážeme
všelijaká semínka
a sluníčku ukážeme
kde hledat ta znamínka
❤❤❤
...znamínka jsou někdy přísně krásná a taky tajná, je třeba je zalívat... :)
06.02.2018 17:17:45 | Philogyny1