Krtek
Anotace: Krtek Krtečka mám na zahradě, nemá všech pět pohromadě, dělá z hlíny kopečky, podrývá mi strom...
Krtek
Krtečka mám na zahradě,
nemá všech pět pohromadě,
dělá z hlíny kopečky,
podrývá mi stromečky.
Velmi nám tu vážně vadí,
nemáme ho vůbec rádi,
bude-li nás pořád prudit,
zkusím ho pryč vystrnadit.
Nastanou mu trampoty,
seberu mu kalhoty,
ani ježek,myš či zajíc,
nepomůžou,ani za nic.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)