Anotace: byl ouplněk, žejo
vprostřed okna
sedí měsíc
svítí
jak oko rybí
hluboká noc
všude ticho
a v okně
závěsy chybí
vprostřed okna
sedí měsíc
hladí
dvě svlečená těla
nohy ruce
propletené
a duše
spojené zcela
vprostřed okna
sedí měsíc
zvědavě
sklem zírá
celým městem
prostupuje
něha láska
víra