❤andele nas zkousi
sněží
když vločky letí zamračenou oblohou
točí se ve spirálách větrů
aby dopadly na Zem
vnímám jejích krásu
jejích přirozenost a ladnost
volného pádu
a já s hlavou v oblacích
nohama na Zemi
vnímám je takové
jaké jsou
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Laika, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)