Do duše
Vem si všechny obrazy o mně a spal je
Vyfoukni z okna
Jako když v bezesných nocích kouřím cigaretu na dva nádechy
Vinu dávám chtění
A slibům
Co jsem nikdy nedodržela
Těm o lásce
Přátelství
Nebo taky těm
Nenasrat nikomu do duše
Promiň
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: Laika, Spadlá z nebe, DonBirell, Luky-33, Johnny 96
Komentáře (3)
Komentujících (3)