Toulky poezií
Anotace: /vždyť jen dýchat by bylo moc jednoduché/
Když vedle tisíců tváří vnímám jen tu Tvou,
nedokážu říct, že nemiluju
a ze všech lží věřím té Tvé
..rázem potápím skepse do tajů lehkomyslnosti..
odkázaná na stíny melodií,
v zákrytu slov zakopávám o smítka z beznadějí,
v lítostech hledám ten důvod,
proč dozněla a zapomněla zpívat
ale už chápu
nemůžu žít přece minulostí...
otevřete bránu,
vylétnu a pár těch smítek
si odnesu na křídlech
pro těžkosti bytí
/vždyť jen dýchat by bylo moc jednoduché/
Komentáře (0)