Anotace: Ti, co nejvíce milujeme, nás nejvíce zraňují... BTW: Někdo možná řekne, že tohle není báseň... Nemá verše, nemá rytmus... Ale jako báseň je to psané...
Snad se tvé srdce zase někdy spojí v celek...nevadí, že není rýmovaná, básně nejsou o rýmech, básně jsou o citech...
06.05.2007 10:05:00 | Deriem