Anotace: někdo to udělat musí! sakra už taky
čau zlato:) já pořád čekám na povídky...a místo toho...ona básní...:))) jako ti, co se jen tak napůl ukážou..jako ti co jen tak obchází a píšou jen to ... něco ...a zas jen když budou chtít ... a dál se utápět....v chlastu?:)))
hezká:)
21.02.2007 00:04:00 | Smuteční páska