~~~~~~~~
Roky všem běží
no co už s tím
nohy neslouží
já dobře vím
teď hlavou běží
vzpomínky z mládí
trochu si vrátit čas
to přece nevadí...
co třeba taneční
a také lásky
procházky půlnoční
máminy vrásky
někdy to zpravila
kytička fialek
a já si myslela
pro mámy jako lék...
potom šel život
tak jak měl asi jít
radosti,starosti
někdy se i v slzách
třeba topit
s tím ale nikdo
už nic nenadělá
tak aspoň ve stáří
já smát se chtěla...
i když něco zabolí
a na něco zapomenu
půjdu klidně o holi
za roh na zmrzlinu
sednu si na zahrádce
pod slunečníkem
a posílám
jahodový pozdrav
vám všem...
~~~~~~~~
Květko...potěšila jsi mne...te´d zrovna mne něco bolí...asi to bude chtít hůl...**ST**
13.02.2018 19:18:02 | Anděl