jak přichází jaro
Teplo rozházelo kusy ledů po okolí
tající rampouchy po kapkách
ohlašují jaro…
stromy se odkrývají
a listí od podzimu sfoukl jim z kořenů vítr
přesto mám v dlaních zimu
v gestech křeč
na jazyku příchuť rumu
a srdce v kožichu
jsem pirát na pevnině
když tě vidím zkřížím hnáty
lásko
v kalichu hříchu
mezi lidmi a penězi
lžu a kradu
budu-li milovat tak padnu
Přečteno 465x
Tipy 19
Poslední tipující: JSJ, bogen, Jort, Fany, Amonasr, Iva Husárková, Kapka, Šípková Růženka, jitoush, Akyš, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)