Z mého života asi nikdy nepůjdeš úplně vyprat
když si to uvědomím
mám chuť se ti vloupat do bytu a utopit se v bubnu mezi tvými košilemi
stín muže si uvařil kávu
přidal do ní bílou smrt
poté ji vylil impresionisticky do vlasů tulákovo ženy
mezitím
se kdosi opřel
o zahojenou ránu.