krásný ST :-))
15.02.2018 06:27:57 | Iva Husárková
Snad se to bude zdát krásný i jí a pochopí, že když napíšu něco z naše bejvalýho vztahu, není to proto, abych jí ubližoval. Já si ani nejsem vědomej, že by něco nevhodnýho v těch textech bylo. Teda až na jeden a ten jsme si už dávno vysvětlili.
15.02.2018 06:51:37 | jondys
četla jsem to pro jistotu ještě jednou a nic podvratnýho nevidím je to krásný a věřím že i ona to tak bude vnímat :-))
15.02.2018 12:52:31 | Iva Husárková