Anotace: Maminkovský reflex mi funguje pro všechny děti, které mi vstoupí do života…
je to špatný, když se chce brečet a nejde to...težko to padá pryč, bez slz...a dýl to trvá
24.02.2007 13:00:00 | Trdlo
..o tom mi něco povídej..mám je kolem sebe furt..štastné, bojácné, plačtivé, naštvané, pubertální....... :-)))
21.02.2007 19:06:00 | isisleo
Líbí se mi věty, slova ... občas mám podobný pocit ... děti jsou jistě fajn, těším se na vlastní. Ale tím nechcu řéct, že ostatní jsou vzduch ... v žádném případě! Naopak ...
21.02.2007 16:16:00 | NikitaNikaT.
Ty jsi cvok, viď...? Večer Ti naleju sklenku, abys měla do zásoby - na nové slzy...třeba budou mezi nimi i ty šťastné...
21.02.2007 07:52:00 | G.P.