DRŽTE MI PĚSTI
Anotace: Ať to zas neposeru
Až dám život znovu
Tak kurva to si pište
Nepůjdu žebrotou
Koupím Konopiště
Budu mít sílu
Zdraví vitalitu
Nejhezčí ženu
Perverzní a plnou citu
Hektary lesa
Rybníky lány polí
Syny a dcery
A na všechno co mi bolí
Zbude jen vzpomínka
Né! radši zapomenu
Držte mi pěsti
Ať to zas neposeru
Přečteno 462x
Tipy 8
Poslední tipující: Tlachapoud, Frr, Janna, Fany, Iva Husárková, Amonasr, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (4)