Mlčet
Anotace: Je tu doopravdy velmi zvláštní místo, na kterém se můžeš trápit a radovat se z citů k jednomu a tomu samému člověku.
Pojď mlčet
Prosím,
Vím, že asi
Už zítra posbírám tvé vlasy
A ráno jak rorschachův vtip
Snad někdy mi to půjde lip...
A okno poví ostrou pravdu
O zvláštním druhu poranění
Co vrtí nevyřčená slova
A žije v stálém zneklidnění.
A na pozadí chodí zcela
Někým nepochopená krása
A kolik slov bych chtěla říct
Leč díkybohu němou zdá se.
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)