stojí blešky na zastávce
na autobus čekají
pejska už je vidět v dálce
naskočí si potají
ve psím kožíšku
jsou hezky v teplíčku
oloupou si banána
budou se vozit
do rána
hups…..:)
Děkuji Anděli. :-) Je to sugestivní, tak jakmile se začnu drbat, tak si to z tebou vyřídím. :-)) Hned se mi vybavila pohádka ze seriálu "Co se děje v trávě" epizoda blecha.
23.02.2018 15:00:03 | banan
:)Tak jo...já se ale škrábu na zádech zrovna teď. A to jsem včera celé odpoledne uklízela...hotovím se namalovat do obýváku ohromný obraz s banánama. - viz foto. Přijde mi optimistický a uklidňující:)
24.02.2018 07:14:55 | Anděl