Ne nebudu naříkat
už dost bylo sténání
já život chci žít
radost mít ve dlani
tančit a zpívat a...smát se
smát se i poznání
jak láska zamotá Ti hlavu
ale teď jsem tu Já
a svou hlavu odmotávám
-
ŽIVOTU
-
co mám tak ráda...
Život je dialog
Vyřešením problémů rosteme,
čím více, tím pro nás lépe,
a když někdy láskou vzplaneme,
o to více život potom kvete.
Z lásky mnoho dobrého vzejde,
vše prožité nás obohatí,
občas i zloba z emocí vzejde,
časem zlé na síle však ztratí.
Láska je to, co bere a dává,
přesto je pro nás velmi zdravá,
komu jí do vínku dáno není,
ten vztekle na okolí své zuby cení.
Žijeme, abychom se mohli učit,
učíme se, abychom mohli žít.
26.02.2018 16:05:55 | banan