sám sobě tlumočníkem
nenacházím slova pro vše stvořené
tu krásu pravého poledne
třpytu půlnoci
barvitost pstruhů v potoce
návratu lososů
mlžnou vánici
nenacházím slova sněhových
vloček lehkosti
učím se z tvých obrazů
darů věčnosti
navštěvovat
bezčasí
nevím zda mám právo
dávat jmen
stávat se tlumočníkem
vlastní bezmoci
den za dnem
údivem
mlčícím
Přečteno 340x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Malá mořská víla, Amonasr, Jort, Philogyny1, JSJ, Fany, Anděl, Dreamy, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)