Anotace: ...
vana plná
bílý pěny
Ty mi zpíváš
Karla Kryla
schovávám se
za ozvěny
než abych se
utopila
Moc se mi líbí! Mám ráda Kryla...a v koupelně se jistě hezky nese...
27.02.2018 14:15:27 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?