Anotace: ...
Na každém nároží matičky Prahy
vídám otisky našich těl
choulí se k sobě v nočním chladu
čas je tam asi zapomněl
Myslím na tebe bez ustání
nedávám náhodě šanci
minulost nosím všude s sebou
svázanou v těžkém ranci
A v městě už nás nepotkají
nikdo už na nás nečeká
jen racci na nábřeží křičí
že člověk miloval člověka