Anotace: Nová doba může řešit staré problémy. Nebo také generovat další...
Shání četař do roty
nějaké ty Doroty.
By byl gender vyvážený,
v rotě musí sloužit ženy.
Útvar však má stránku stinnou,
říká se, že je to vinou
poručíka Ondřeje.
Fňukají, že on dře je.