Prevence
Anotace: .. výzkumu uvěřit? či neuvěřit?.. toť otázka (není kam zařadit)
Při ranní očistě těla
ruka mu k rozkroku sjela
měl by se červenat studem
začala hráti si s údem
i když pak měl jinou práci
oddával se masturbaci
za pár minut tiše stonal
známka že jen dobře konal
Prospěje to tvému zdraví
tak to odborníci praví
a zhoubný nádor proklatý
netýká se tvé prostaty
Na věku prý nezáleží
v Austrálii průzkum běží
od dvaceti k padesáti
nechají se testovati
Příčinou prý bez legrace
je častá ejakulace
frekvence tak pětkrát týdně
jinak můžeš skončit bídně
Komentáře (1)
Komentujících (1)