..a tak si život zase pohrává
jednou zleva potom doprava
a ty si ženo vybereš
kterouže cestou vlastně jdeš?
A ten život nebere v úvahu
že má často svou převahu
a běží tak
jak já nechci, aby šel...
Tak čelím tomu náporu
navenek hrdě a v pozoru
uvnitř však s duší maličkou
s přáním být chvíli zase holčičkou