Mlčet,hledat,psát
Anotace: K.Kryl 12.4.1944-3.3.1994
Dnes mám den vzpomínání
mrtvý básník se nade mnou sklaní
co mně brání
já chci říct
napsat dopis,ten list
nasadit brejle
zkoušet číst
Pochopit
popsat svůj sen
ve svém v rýmu zavražděn
ticho se jako dveře otevře
tak se zalže
básníku ...já budu číst
já budu po tmě
ve tmě psát
Mlčet
Hledat.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)