Mám v pokojíku zebřičky,
ze dvou už je hejno ptáčků,
vyvedly krásné dětičky.
Švitoření ze zobáčků
jak pohlazení lahodí,
když po ránu se probudí.
Ptám se teď, milí přátelé,
i když mi to nejde lehce,
zda ty mé ptáčky veselé
(samečky) někdo nechce?
Do dobrých rukou, zdarma
ať z bytu není farma :-)