není nic
je vše
co mne zabíjí
stačí jen
zavřít oči
drtí mne a svírá
to peklo marnosti
nutí kleknout
hlavu položit
na zem
do prachu
prázdnoty
říkej mi nic
říkej mi všechno
co se vejde
do středu mý dlaně
sevřu v pěsti
spolykám …
tak o t o m h l e
jsem
snila ?