A když už nechceš víc než psa a kotě
Které jsi našla (Viola ví)
Není to překvapení spíš nevyhnutelnost že
Smiluje se a pošle
Tebe který jsi
Tebe který se
vyznačuješ úplnou celistvostí a věděním toho
Co jsi a co chceš
Víš
Že jsi láska
Víš
Že chceš mě
Tak to má být
Hladíš mě po vlasech barvy škorpiona a já
Neuštknu
Já
S klidem usnu
ve znamení štíra uondá každýho výra...ten pak jenom nevěřícně zírá...:-D :-) ST*
07.03.2018 20:01:46 | Frr
Jé...vlasy barvy škorpiona...to je tak tsssssssssssssssssss...**ST**
07.03.2018 17:53:45 | Anděl
Nojo, takové tmavě hnědé, s místy černou a zároveň i s rezavými odlesky... :))
09.03.2018 11:22:58 | Krysařka
Líbí se mi moc ta první strofa...
07.03.2018 15:10:43 | Philogyny1