Anotace: ...
Rozervaná,
roztažená,
bolavá,
špinavá!
Proč si tohle udělal?
Ona pláče,
krvácí,
je poničená.
Na nic ses neptal.
Vzal sis vše
a ona je teď rozbitá
Zničil si jí svoji zkurvenou láskou
a to chtěla prostě jen píchat.
Love killed the bitch.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?