Když rozrážím vzduch při běhu skoro zalyká
Stejně občas ještě něco zakřičím
Místo chcípni ty zrzavá kurvo chcípni
Je to už ale spíš Měls na to právo kurvo zrzavá
V pořádku
Díky za pochopení a přeju hezký den.
Stejně si ale myslím, že by mi bylo líp
Kdybys už dávno někdejší lásko chcíp
Včetně tvých dvojníků kterých je o dost víc
než málo
A tak se ptám zda znáš ten most
Tam ten, vždyť víš, který jsme míjeli
Dejme si tam sraz stoupni si naokraj
A já tě strčím s nehraným veselím
Možná tě čeká ráj a předtím
Uvidíme jak dlouho poletíš prstový anděli
...ten poslední řádek mi něco připomenul, usmívám se, však anděl je rodu mužského.
Mi kdysi řekla povzbudivě dětská lékařka, když jsem slzela nad synem, je to jenom chlap... :)
09.03.2018 15:01:25 | Philogyny1
Hmm...prstový anděl musí být zážitek...ale co pak? vopravdu jen ten most...ale - bude líp?**ST**
09.03.2018 12:54:18 | Anděl