A když jsem po hodinách od té knihy vstala
Neviděla jsem
Východisko ve svém životě a ani ohnisko
Tím jsi byl kdysi ty ale shořels
Polena mého zájmu dokonala dílo plameny olizovaly
S tebou i mě a tak dnes taky sežehnutá na kost (bohužel stále živoucí)
Neodblázním se dokud
Nevrátíš se domů
Zatím ať radši nikdo nešahá
Na moje popáleniny stého stupně
Na tabuli měli napsáno Život je krásný
Zastavila jsem se četla a věřila
Do chvíle než vylezla postarší zrzka
Se slovy Tak si ju musíš trochu zkrotit kurva
Moje poezie je insitní
stejně jako celý zbytek promrdaného světa (- vzniklého z páření)
Toto je taky jedna z těch gnómických pravd
Která ale bohužel nikdy nepřestane být pravdou
Ona možná myslela tu děvku od S co mě doma čekala
Když jsem za ní šla udělalo se mi blbě z hladu a ze světa
Ale pocit promrhaného života je taky jenom pocit
Legitimní jako radost nebo naplnění
Až se nebudu cítit nijak
Teprv nebudu