Co pravíš, Cočkem nech svařovat iné, de máš zbytek života, ten teprú příde.
15.06.2007 11:03:00 | stryc
tak jsem si přečetl všechna Tvá díla a musím smeknout, jen abych se Ti přiznal tolik klobouků na smeknutí není na celém širém světě.....krásná dílka, děkuji za příjemné strávené popoledne ;-) přeji krásný den ;-)
23.02.2007 14:36:00 | Dejfor
Setsakra dobrý!Sto za báseň a tisíckrát víc za bojovnost-nevzdávej to, z kolen pěkně přes klek do dřepu a šup zase na nohy-a pak životu ukážeš, zač je toho loket,to si piš!!!
22.02.2007 18:49:00 | Navire
Děvče, nejdou mi připsat body ;-( Vrátím se. Geniální báseň. Koukej se z toho bahna zvednout...já taky už xkrát musela... dokážeš to...
Díky za Tvé milé návštěvy u mě, vždy potěší, má věrná... Případně napiš na achja@seznam.cz
21.02.2007 23:10:00 | Levandule