Duše
Co mě bolí na duši??
To fakt nikdo netuší.
Čím dál více mě to bolí,
kdo tu ránu mi zahojí??
V rodině i ve škole,
při mluvě u tabule.
Mě to stále bolí!
Nemlaťte mě holí!
DO SRDCE!
TAK PRUDCE!
Každému já pomůžu,
já už z toho nemůžu!
Když chci pomoct já,
nikdo mě pak nemá rád.
Já jsem vám jen pomohla,
duši při tom namohla.
A tak to bývá pořád!!
NIKDO MĚ NEMÁ RÁD!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)